Tri Snow La Molina


Edició 2017

El dia 1 de març obrim inscripcions a la Tri Snow La Molina 2017. El diumenge 16 d'abril del 2017, durant la Setmana Santa i per acomiadar la temporada de neu celebrarem la 5a. edició de la Triatló Blanca dels Pirineus, la Tri Snow La Molina.

L'Equip de La Tri Snow La MolinaLa Tri Snow és un repte per aquells esportistes que volen combinar tres dels seus esports preferits o per aquells equips en que cada membre del equip gaudeix d'una modalitat. 


Video de l'edició del 2016
Sport Event Movie | TriSnow 2016 from Gotzam on Vimeo.

 Sortim de Puigcerdà, a la plana de la Cerdanya, per apropar-nos a La Molina en "Mountain Bike", allà correrem per camins de muntanya fins arribar a la neu i ens calçarem els esquis i les pells de foca per fer un magnífic recorregut d'esqui de muntanya i arribar al cim de la Tosa d'Alp (2.537 mts).
Volem que la Tri Snow La Molina sigui la festa de final de l’esqui alpí i l’inici del running i la MTB per muntanya, a més de poder seguir practicant l’esquí de muntanya. Per això, sempre l’organitzem quan tanca l’estació d’esquí de la Molina.


Com cada any els organitzadors, La Molina Club d'Esports i Altitud Extrem us volem agrair la empenta que ens heu donat per llençar-nos a aquesta Vª Edició, que no podriem tirar endavant sense la vostra participació.Altitud Extrem

La Molina Club d'Esports